Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven – OnlineExamMaker Blog (2024)

Als u een leraar, student of enthousiaste maker van online quizzen bent, heeft u waarschijnlijk wel eens gehoord van iSping Quizmaker . Maar voor degenen die het niet weten: iSpring Quizmaker is een van de meest populaire online tools voor het maken van quizzen waarmee mensen leuke en interactieve quizzen kunnen maken, waardoor de gebruikelijke stress bij examens wordt weggenomen en er leuke examens van worden gemaakt.

Wat de iSpring Quiz-maker populair maakt onder scholen en universiteiten, is dat het gemakkelijk aan te passen en te personaliseren is en zijn stabiliteit behoudt, zelfs als meerdere gebruikers het tegelijkertijd gebruiken. Dit maakt het gebruik van de software eenvoudig voor de maker en de testpersoon.

Inhoudsopgave

  • Wat zijn de nadelen van iSpring Quiz Maker?
  • Hoe kiest u de beste iSpring Quiz Maker-alternatieven?
  • Alternatieven voor iSpring Quiz Maker: vergelijking van functies en prijzen
  • Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven voor docenten
  • Hoe maak je een online quiz met OnlineExamMaker?
  • Veelgestelde vragen over iSpring Quiz Maker-alternatieven

Wat zijn de nadelen van iSpring Quiz Maker?

Hoewel iSpring Quiz Maker een krachtige en veelzijdige tool is, heeft het enkele potentiële nadelen waar gebruikers zich bewust van moeten zijn:

Kosten
iSpring Quiz Maker is een betaalde tool, die $770/jaar tot $1970/jaar kost, en de prijs kan voor sommige gebruikers een barrière vormen, vooral voor degenen met een krap budget.

Beperkt maatwerk
De mogelijkheid om het uiterlijk en de lay-out van de quizzen diepgaand aan te passen, kan beperkt zijn.

Afhankelijkheid van iSpring Suite
iSpring Quiz Maker maakt deel uit van de iSpring Suite, wat betekent dat gebruikers de volledige suite moeten aanschaffen om toegang te krijgen tot de functionaliteit van de quizmaker. Dit kan een nadeel zijn voor gebruikers die alleen de quizmaker nodig hebben en de andere tools in de suite niet nodig hebben.

Beperkte zelfstandige functionaliteit
Hoewel iSpring Quiz Maker als een op zichzelf staand hulpmiddel kan worden gebruikt, is het in de eerste plaats ontworpen om te werken binnen het iSpring Suite-ecosysteem.

Gebrek aan geavanceerde functies
Vergeleken met sommige andere gespecialiseerde tools voor het maken van quizzen, mist iSpring Quiz Maker mogelijk bepaalde geavanceerde functies, zoals meer geavanceerde vraagtypen, complexe score-algoritmen of geavanceerde analyse- en rapportagemogelijkheden.

Zodat je het weet

Met de quizsoftware van OnlineExamMaker kan iedereen eenvoudig professionele online beoordelingen maken en delen.

Hoe kiest u de beste iSpring Quiz Maker-alternatieven?

Als u op zoek bent naar een tool voor het maken van quizzen, vergelijkbaar met iSpring Quiz Maker, is het belangrijk om uw specifieke vereisten te evalueren en de kenmerken en mogelijkheden van verschillende opties te vergelijken. Hier zijn enkele stappen om u te helpen bij het kiezen van het beste iSpring Quiz Maker-alternatief:

Onderzoek en evalueer alternatieve opties
Kijk eens naar populaire tools voor het maken van quizzen die vergelijkbaar zijn met iSpring Quiz Maker, zoals Articulate Storyline, OnlineExamMaker, Lectora Inspire, Adobe Captivate, Kahoot, Quizlet, Google Forms en anderen.

Denk aan gebruiksgemak
Evalueer de gebruikersinterface en het algemene gebruiksgemak voor elk alternatief, vooral als u over beperkte technische expertise of middelen beschikt.

Evalueer vraagtypen
Zorg ervoor dat de alternatieve tool de soorten vragen ondersteunt die u nodig heeft, zoals meerkeuzevragen, invuloefeningen, matching en meer.

Analyseer rapportage en analyses
Evalueer de rapportage- en analysemogelijkheden van elk alternatief, omdat deze functies u kunnen helpen de voortgang van leerlingen bij te houden, hiaten in de kennis te identificeren en uw beoordelingen te optimaliseren.

Denk aan prijzen en waarde
Vergelijk de prijsmodellen en de algehele waardepropositie van elk alternatief, rekening houdend met de kenmerken, mogelijkheden en eigendomskosten op de lange termijn. Het is belangrijk om te bepalen of het alternatief een gratis proefversie of een freemium-versie biedt, zodat u de geschiktheid ervan kunt beoordelen voordat u tot aankoop overgaat.

Alternatieven voor iSpring Quiz Maker: vergelijking van functies en prijzen

Software Ratten Wiskundige vergelijkingen Anti-valsspelen Prijzen Gratis proefperiode
OnlineExamMaker G2, 4,7/5 $ 17/maand AI Question Generator, AI Proctor & AI Grader om de efficiëntie van het maken van examens te verbeteren. Schrijf je gratis in
Proprofs G2, 4,4/5 $ 20/maand ProProfs LMS-integratie voor het beheren van trainingen Schrijf je gratis in
Articulate QuizmakerG2, 4,5/5 $$999/jaar Bekroonde auteurstools voor leren op de werkplek Schrijf je gratis in
Easy LMS G2, 4,3/5 $ 75/maand Genereer automatische certificaten voor examenkandidaten Schrijf je gratis in
Typeform G2, 4,5/5 $ 35/maand Sluit quizzen in op uw website of deel ze via links en sociale media Schrijf je gratis in
QuizWitzG2, 4,8/5 Aangepast Organiseer uw eigen quizevenementen als teambuilding of fondsenwerving Schrijf je gratis in
QuestBase G2, 2,5/5 € 79/jaar Importeer uw vragen in bulk vanuit externe bestanden Schrijf je gratis in
Quizlet G2, 4,5/5 $ 1,67/maand Privélessen voor samenwerkend leren Schrijf je gratis in
Adobe Captivate G2, 3,9/5$ 33,99/maand Integratie met andere Adobe Creative Cloud-applicaties Schrijf je gratis in
FlexiquizG2, 4,5/5 $ 17/maand Drag-and-drop quizbouwer met een breed scala aan vraagtypen Schrijf je gratis in

Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven voor docenten

  • 1. OnlineExamMaker
  • 2. ProProfs Quiz Maker
  • 3. Articulate Quizmaker
  • 4. Easy LMS
  • 5. Typeform
  • 6. QuizWitz
  • 7. QuestBase
  • 8. Quizlet
  • 9. Adobe Captivate
  • 10. Flexiquiz

1. OnlineExamMaker

Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven – OnlineExamMaker Blog (1)
Het beste alternatief uit de lijst en de top 1 is de OnlineExamMaker, die steeds populairder wordt als een van de beste gratis tools voor het maken van online quizzen. Het is relatief nieuwe software, maar ondanks zijn unieke karakter hebben veel mensen het al gebruikt en goedgekeurd, vooral wat betreft de interface, de quizopties en de voortdurende groei ervan, aangezien het nog steeds een jonge software is.

Dit is een uitstekend alternatief voor iSpring Quiz Maker omdat ze dezelfde functies en services hebben. Toch is onlineExamMaker goedkoper, biedt het een betere gebruikers- en makerinterface en heeft het meer innovatieve functies die uw quizzen leuker en boeiender kunnen maken. Probeer onlineExamMaker nu gratis terwijl u nog steeds de volledige functies van de website gebruikt.

G2-beoordeling : 4,7/5
Prijzen:
Begint bij $ 19 per maand voor het Essentials-abonnement. Er zijn abonnementen op een hoger niveau en bedrijfsoplossingen beschikbaar.

Creëer uw volgende quiz/examen met OnlineExamMaker

Gratis proefversie

SAAS, voor altijd gratis

On-Premise: Downloaden

100% data-eigendom

2. ProProfs Quiz Maker

Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven – OnlineExamMaker Blog (2)
Het volgende is ProProfs, een uitstekend uitgebreid online leerplatform dat het quiz- en enquêteveld verandert voor zowel onderwijs- als professionele vakgebieden. ProProfs quizmaker is een populair quizplatform omdat het gratis is. Het heeft een breed scala aan functies waar veel onderwijs- en zakelijke instellingen de voorkeur aan geven.

Wat dit een alternatief maakt voor iSpring Quiz Maker is de gamificatie van enquêtes en quizzen waarvan is bewezen dat ze de gebruikersbetrokkenheid op verschillende sociale-mediawebsites vergroten. Het heeft de voorkeur boven de iSpring-quizmaker vanwege de interactieve tool en gebruiksvriendelijke interface die helpt een naadloze ervaring te creëren voor zowel de maker als de deelnemer van de quiz.

Belangrijkste kenmerken:
✔ Groot aanbod aan vraagtypen.
✔ Klaar om vragen en quizsjablonen te gebruiken.
✔ Tijdslimieten en afteltimers voor getimede quizzen en beoordelingen.
✔ Automatische beoordeling en directe feedback na de test.
✔ Aangepast quizcertificaat voor vaardigheidstests.
✔ ProProfs LMS-integratie om trainingen te beheren.

G2-beoordeling : 4,4/5
Prijzen:
Gratis proefperiode. ESSENTIALS-abonnement, $ 20/maand; BUSINESS-abonnement, $ 40/maand; BUSINESS+ abonnement, $ 200/maand.

3. Articulate Quizmaker

Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven – OnlineExamMaker Blog (3)
Een ander alternatief is de Articulate Quiz Maker, ook bekend als Articulate 360, een bekroonde software die docenten helpt bij het maken van boeiende quizzen en cursussen dankzij de krachtige software en gebruiksvriendelijke interface, die wordt erkend in de e-learning industrie.

De voordelen van het gebruik van Articulate Quiz Maker in plaats van de iSpring-quizmaker zijn dat het niet alleen een platform is voor het maken van quizzen, maar een online leermiddel, wat betekent dat u online cursussen en quizzen kunt maken. Dit maakt de Articulate Quiz Maker een alles-in-één tool voor e-learning die examens en een online cursus biedt.

Belangrijkste kenmerken:
✔ Bekroonde auteurstools voor leren op de werkplek.
✔ Miljoen trainingsmateriaal en sjablonen.
✔ Krijg goedkeuring en werk samen aan leren en beoordelingen.
✔ Voeg interactieve video en foto's toe aan cursussen en quizzen.

G2-beoordeling : 4,5/5
Prijzen:
Inbegrepen als onderdeel van de Articulate 360-suite, die begint bij $ 999 per gebruiker. De suite bevat andere auteurstools en bronnen.

4. Easy LMS

Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven – OnlineExamMaker Blog (4)
Het volgende alternatief is EASY LMS, een veelgebruikt leermanagementsysteem dat een Brandon Hall Excellence Award heeft verdiend als uitmuntend e-learninglandschap vanwege de uitgebreide functionaliteiten en door de focus op de gebruikerservaring van de software.

Net als de quizmaker van Articulate is Easy LMS e-learningsoftware met aanpasbare online cursuscreatie en een boeiende tool voor het maken van quizzen, een goed alternatief voor iSpring-quizmakers in de categorie quizmaken. Maar met Easy LMS krijgt u als docent het beste van twee werelden voor uw leerbehoeften.

Belangrijkste kenmerken:
✔ Inzichtelijke en deelbare rapporten voor docenten en leerlingen.
✔ Creëer leerpaden om de leervoortgang van studenten te volgen.
✔ Genereer automatische certificaten voor examenkandidaten.
✔ Randomiseer vragen uit uw vragenbank.
✔ Stel meerdere beheerders in voor teamsamenwerking.

G2-beoordeling : 4,3/5
Prijzen:
Begint bij $ 75 per maand voor het basisabonnement. Er zijn aanvullende add-ons en jaarabonnementsopties beschikbaar.

5. Typeform

Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven – OnlineExamMaker Blog (5)
Een ander geweldig alternatief is Typeform, een populaire enquête- en quiztool die populair is onder professionele en educatieve vakgebieden vanwege de interactieve en aantrekkelijke beelden van de enquêtes en quizzen. Het is ook populair onder bedrijven omdat ze een innovatieve benadering hebben bij het verzamelen van gegevens dankzij de functies voor enquêtes en het maken van formulieren.

Hoewel het zich richt op enquêtes en formulieren, komt de functie op quizzen overeen met of overtreft iSpring quizmaker vanwege de dynamische vraagtypen en het intuïtieve platform dat helpt bij de soepele ervaring van de gebruiker bij het gebruik van TypeForm, de functies ervan, zoals het feedbackformulier, dat helpt uw quiz beter maken door het inzicht van de gebruiker te krijgen, is wat Typeform uniek maakt voor iSpring quizmaker.

Belangrijkste kenmerken:
✔ Mooie en interactieve quizformulieren om leads te verzamelen.
✔ Voorwaardelijke logica, multimedia-ondersteuning voor interactieve ervaring.
✔ Creëer quizervaringen op maat door deelnemers naar specifieke vragen te leiden.
✔ Sluit quizzen in op uw website of deel ze via links en sociale media.

G2-beoordeling : 4,5/5
Prijzen:
Biedt een gratis basisabonnement. Betaalde abonnementen beginnen bij $ 35 per maand voor het Essentials-abonnement met geavanceerde functies en hogere reactielimieten.

6. QuizWitz

Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven – OnlineExamMaker Blog (6)
Een ander alternatief voor iSpring-quizmakers is QuizWitz, een beroemde groep interactieve quizzen die vaak worden gebruikt bij teambuildingevenementen of conferenties om een ​​kleine en leuke quizactiviteit voor uw conferentie te verzorgen. Het staat bekend om zijn multiplayer-mogelijkheden, wat het uniek maakt in vergelijking met andere alternatieven.

QuizWitz kan veel voorkomen op platforms voor het maken van quizzen, met name voor groepsevenementen en conferenties. Toch toont het hiermee zijn robuuste software door veel gebruikers tegelijkertijd te verwerken. Dit laat ook zien dat het meerdere quiztypen biedt die geschikt zijn voor multiplayer-gebruik. Deze functie draagt ​​bij aan het unieke karakter van de software, die een alternatief kan zijn voor iSpring als u een groepsevenement afhandelt.

Belangrijkste kenmerken:
✔ Speel met maximaal 2000 spelers in een evenement- of feestquiz.
✔ Deel je eigen quizzen en rondes met andere quizliefhebbers.
✔ Organiseer je eigen quizevenementen als teambuilding of fondsenwerving.
✔ Ontwerp je eigen quizzen met een verscheidenheid aan vraag- en rondetypes.

G2-beoordeling : 4,8/5
Prijzen:
Biedt een gratis abonnement met beperkte functies. Premium-abonnementen en extra functies zijn beschikbaar als in-app-aankopen.

7. QuestBase

Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven – OnlineExamMaker Blog (7)
Questbase is een gerenommeerd beoordelingsinstrument dat veel wordt gebruikt voor het maken en beheren van op maat gemaakte beoordelingen. Het staat bekend om zowel het professionele als het educatieve veld en is een slim alternatief voor iSpring Quiz Maker.

Dit is een uitstekend alternatief voor mensen die zich richten op het afnemen van beoordelingen vanwege de QuestBase-vraagtypen, zoals open vragen en interactieve mediavragen, waardoor de gebruiker meer betrokken raakt. Hun aanpassingen en personalisatie zijn ook nuttig voor het gebruik van uw branding in uw beoordelingen.

Belangrijkste kenmerken:
✔ Geef gedetailleerde resultaten terug aan het einde van de beoordeling.
✔ Automatische e-mails aan het einde van het assessment.
✔ Importeer uw vragen in bulk vanuit externe bestanden.
✔ Importeer uw leerlingen uit een bestand op uw computer.
✔ Certificaateditor om aangepaste quizcertificering af te geven.

G2-beoordeling : 2,5/5
Prijzen:
Begint bij € 79 (ongeveer $ 93) per jaar voor het standaardabonnement. Er zijn plannen op een hoger niveau en oplossingen voor onderwijs/ondernemingen beschikbaar.

8. Quizlet

Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven – OnlineExamMaker Blog (8)
Quizlet is een ander populair alternatief, omdat dit een flashcardsysteem introduceert om te helpen bij het leren. Het verzamelt en verzamelt meerdere studiematerialen, zoals quizzen, waardoor het een favoriete reviewer voor studenten is, aangezien hun lessen hoogstwaarschijnlijk in Quizlet te vinden zijn.

Quizlet is een leerplatform, maar het is een uitstekend alternatief vanwege de quiz-leerstijl en het enorme gebruikersbestand en de recensies; deze software komt overeen met de iSpring Quiz-maker vanwege zijn populariteit en gratis te openen en te gebruiken.

Belangrijkste kenmerken:
✔ Digitale flashcards voor eenvoudig beoordelen.
✔ Veelzijdige studiemodi (Match, Learn, Test, Gravity)
✔ Privélessen voor samenwerkend leren.
✔ Deelbare studiesets met vrienden en klasgenoten.

G2-beoordeling : 4,5/5
Prijzen:
Biedt een gratis basisabonnement. Betaalde abonnementen beginnen bij $ 1,67 per gebruiker per maand voor extra functies en geavanceerde studieopties.

9. Adobe Captivate

Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven – OnlineExamMaker Blog (9)
Adobe Captivate is software voor e-learning en schermopname ontwikkeld door Adobe Systems. Hiermee kunnen gebruikers interactieve en responsieve eLearning-inhoud, softwaredemonstraties en multimediapresentaties creëren. Het platform biedt professionele quizmakers waarmee trainers leerlingen eenvoudig kunnen beoordelen. Hiermee kunt u meeslepende beoordelingen maken met responsief ontwerp, vertakkende logica, simulaties en meer.

Belangrijkste kenmerken:
✔ Integratie met andere Adobe Creative Cloud-applicaties.
✔ Schermopname en video-opname.
✔ Ingebouwde interactiviteit en quizfuncties.
✔ Ondersteuning voor verschillende uitvoerformaten, waaronder HTML5, Flash en video.

G2-beoordeling : 3,9/5
Prijzen:
Begint bij $ 33,99 per maand als onderdeel van een Adobe Creative Cloud-abonnement, inclusief andere Adobe-software.

10. Flexiquiz

Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven – OnlineExamMaker Blog (10)

Flexiquiz is een cloudgebaseerd online quiz- en beoordelingsplatform waarmee gebruikers interactieve quizzen, tests en enquêtes kunnen maken, beheren en analyseren. Flexiquiz is sinds de eerste lancering voortdurend verbeterd, waarbij de nieuwste updates gericht zijn op het verbeteren van de toegankelijkheid, mobiele functionaliteit en integratiemogelijkheden.

Belangrijkste kenmerken:
✔ Quizbouwer met slepen en neerzetten met een breed scala aan vraagtypen.
✔ Responsief ontwerp voor mobielvriendelijke quizzen.
✔ Gedetailleerde rapportage en analyse van quizprestaties.
✔ Marktonderzoek – voor klantonderzoeken en het verzamelen van feedback.

G2-beoordeling : 4,5/5
Prijzen:
Flexiquiz biedt een reeks abonnementen vanaf ongeveer $ 17 per maand voor hun Essentials-abonnement, tot ongeveer $ 60 per maand voor hun Enterprise-abonnement.

Misschien wil je het weten

Maak een quiz/beoordeling met automatische beoordeling zonder enige codering – probeer OnlineExamMaker vandaag nog !

Conclusie

Ispring is een geweldige quizmaker, maar er zijn betere of unieke tools op de markt. Sommige van de lijst richten zich op andere aspecten of bieden een alles-in-één platform voor leren. Toch is een van de beste alternatieven uit de lijst de OnlineExamMaker! Het is een alles-in-één tool voor het maken van quizzen die krachtig is en blijft groeien op basis van de beoordelingen van gebruikers, dus verwacht dat de software voortdurend verbetert!

Hoe maak je een online quiz met OnlineExamMaker?

Hieronder vindt u de stapsgewijze handleiding om een ​​boeiende online quiz te maken met OnlineExamMaker, het beste iSpring Quiz Maker-alternatief.

Gratis proefversie

SAAS, voor altijd gratis

On-Premise: Downloaden

100% data-eigendom

Stap 1: Plannen en voorbereiden
Voordat u aan een examen begint, moet u het doel van de beoordeling bepalen, quizvragen voorbereiden en quizregels instellen.

Stap 2: Start OnlineExamMaker
Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven – OnlineExamMaker Blog (11)
Als u nieuw bent bij OnlineExamMaker, moet u een account registreren op OnlineExamMaker.com met behulp van uw e-mailadres.

Stap 3: Maak een quiz
Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven – OnlineExamMaker Blog (12)
Ga naar de examenbeheerpagina in OnlineExamMaker, klik vervolgens op de knop "Nieuw examen" om een ​​nieuw examen te maken en vul vervolgens de titel en beschrijving van de quiz in.

Stap 4: Voeg quizvragen toe
Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven – OnlineExamMaker Blog (13)
Nadat het examen is gemaakt, kunt u vragen aan de quiz toevoegen, vragen uit de vragenbank toevoegen of nieuwe vragen maken in de OnlineExamMaker Vraageditor.

Stap 5: Gepersonaliseerde instellingen
Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven – OnlineExamMaker Blog (14)
Kies een thema voor uw quiz, u kunt een achtergrondfoto met uw merklogo uploaden en vervolgens de starttijd van de quiz, de vraagscore, het formulier voor het genereren van leads en meer instellen.

Stap 5: Optimaliseer en deel
Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven – OnlineExamMaker Blog (15)
Het is tijd om je meesterwerk met de wereld te delen. U kunt e-mail, berichten of vele sociale-mediaplatforms gebruiken, zoals Facebook, Twitter, Reddit of Tiktok.

Veelgestelde vragen over iSpring Quiz Maker-alternatieven

Wat zijn de beste iSpring Quiz Maker-alternatieven?
Enkele van de beste iSpring Quiz Maker-alternatieven zijn OnlineExamMaker, Proprofs, Adobe Captivate, Google Forms, Kahoot, Quizlet en Moodle Quiz.

Hoe kies ik het beste iSpring Quiz Maker-alternatief?
Houd rekening met uw specifieke vereisten, zoals vraagtypen, aanpassingsopties, integratie, rapportage en prijzen. Evalueer de kenmerken en mogelijkheden van verschillende alternatieven om de beste pasvorm te vinden.

Zijn iSpring Quiz Maker-alternatieven betaalbaarder?
Hoewel de prijzen kunnen variëren, zijn sommige alternatieven, zoals Google Forms en Kahoot, mogelijk betaalbaarder, vooral voor kleinschalige of individuele gebruiksscenario's. Alternatieven met meer functies, zoals Articulate Storyline en Lectora Inspire, kunnen echter hogere prijzen hebben.

Bieden iSpring Quiz Maker-alternatieven vergelijkbare functies?
Veel alternatieven bieden vergelijkbare vraagtypen, scores en rapportagefuncties als iSpring Quiz Maker. De mate van aanpassing, integratiemogelijkheden en geavanceerde beoordelingsfuncties kunnen echter variëren per tool.

Kunnen iSpring Quiz Maker-alternatieven worden geïntegreerd met mijn bestaande LMS?
Ja, veel alternatieven bieden integratie met populaire leerbeheersystemen (LMS) zoals Moodle, Blackboard en Canvas. Zorg ervoor dat u de compatibiliteits- en integratiekenmerken van elk alternatief controleert.

Hoe migreer ik mijn bestaande iSpring-quizzen naar een alternatieve tool?
Het proces voor het migreren van iSpring-quizzen naar een andere tool kan variëren, afhankelijk van het alternatief dat u kiest. Sommige tools bieden mogelijk directe import- of conversieopties, terwijl voor andere mogelijk de quizzen handmatig opnieuw moeten worden gemaakt.

Zijn er gratis of open-source iSpring Quiz Maker-alternatieven?
Ja, er zijn enkele gratis of open-source alternatieven, zoals Google Forms, Moodle Quiz en Quizlet. Deze opties hebben mogelijk beperkte functies in vergelijking met betaalde alternatieven, maar kunnen een goed startpunt zijn voor het maken van eenvoudige quizzen.

Share this post:

Share on X (Twitter)Share on FacebookShare on PinterestShare on LinkedInShare on Email

Top 10 iSpring Quiz Maker-alternatieven – OnlineExamMaker Blog (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 6612

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.