Frank Energie ⚡ tarieven, ervaringen en voordelen (Juni 2024) (2024)

Score 7.0

Prijs7/10
Klantenservice 8/10
Innovatie 8/10
App6/10
Klanten reviews6/10

Frank is een fris bedrijf, aldus Frank zelf. Schone bureau's en thuisbatterijen die dagelijks even onder de douche mogen. Goed.

Het probeert in ieder geval wel om klanten slimmer te maken rondom energie. Door het geval van inzicht en innovatieve oplossingen te bieden. Denk aan slim laden van auto's en sinds 2024 handelen op de onbalansmarkt.

Onze Frank Energie beoordeling

Prijs 7/10

Als we kijken naar de prijzen van Frank Energie dan scoort deze aanbieder van dynamische energie, een 7 (maximaal is 10).

De actuele kosten zijn:
👉 Maandelijkse vaste kosten: €7.01 (inclusief btw)
👉 Opslag per kWh: €0.0243 (inclusief btw)

Klantenservice 8/10

De klantenservice van Frank Energie is te bereiken via het emailadres klantenservice@frankenergie.nl of telefonisch via 020-7900114. De klantenservice is te bereiken van: werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

Innovatie 8/10

Frank pretendeert heel innovatief te zijn en is dat in potentie ook zeker. Wanneer je het bedrijf vergelijkt met bijvoorbeeld Tibber en Zonneplan dan zijn zij verder. Echter, het begin is er.

Een mooie innovatie is bijvoorbeeld de samenwerking met de thuisbatterij van Sessy waarmee handelen op de onbalansmarkt voor particulieren mogelijk is geworden.

App 6/10

De app van Frank Energie is er maar mist noodzakelijke functies. Bijvoorbeeld door live inzicht te bieden in stroomverbruik door een koppeling met een P1 meter in de meterkast.

Of door bijvoorbeeld externe omvormers van zonnepanelen makkelijk te koppelen die voor inzicht in de opbrengst van de zon kunnen zorgen. Onvermijdelijk als je klanten het meest complete inzicht in de wereld van energie te geven. Maar, wat niet is kan mogelijk nog komen.

Klanten reviews 6/10

We hebben ervaringen van Frank Energie verzameld van verschillende review websites, waarbij we in totaal 488 unieke beoordelingen hebben gevonden. Deze ervaringen leveren een gemiddelde score op van 5.92.

Het is belangrijk om te benadrukken dat we de authenticiteit van deze ervaringen niet hebben kunnen verifiëren. Daarom moeten ze worden beschouwd als een indicatie, niet als een volledige weergave van de werkelijkheid.

Als wij alle online reviews van klanten analyseren kunnen we niet anders dan tot de conclusie komen dat Frank Energie betrouwbaar is. De meeste klachten komen van mensen die een voorschot moeten betalen voordat ze klant bij Frank Energie kunnen worden.

Niet heel gek dat je als bedrijf een risico-inventarisatie doet bij nieuwe klanten. Je wil je kosten laag houden, dan wil je niet bezig zijn met klanten die een historie hebben als het gaat om betalingen.

Het is fijn dat Frank Energie op veel reviews zelf een reactie plaatst, dat geeft aan dat ze reviews en ervaringen van klanten waarderen. Of deze reactie nou positief of minder positief is.

Frank Energie ervaringen van betrouwbare review websites

Review platform Score Beoordeling
Google Business Score van 6.20
Op basis van 374 ervaringen.

Op basis van 374 ervaringen.
Energievergelijk.nl Score van 5.10
Op basis van 108 ervaringen.

Op basis van 108 ervaringen.
Consumentenbond.nl Score van 3.00
Op basis van 6 ervaringen.

Op basis van 6 ervaringen.

Bovenstaande gegevens zijn 5 uur geleden voor het laatst geupdate.

Ervaringen over de app van Frank Energie

App platform Score Beoordeling
App voor Iphone Score van 6.20
Op basis van 114 ervaringen.

Op basis van 114 ervaringen.

Bovenstaande gegevens zijn 5 uur geleden voor het laatst geupdate.

App functionaliteiten

Hoe meer inzicht je direct bij de hand hebt, hoe beter. Met een complete app kan je snel inspelen op veranderingen en daarmee je gedrag veranderen. De grootste winst als het gaat om energie besparen en duurzaam leven.

Live uurprijzen

Live verbruik

Zonnepanelen te koppelen

Thermostaat te koppelen

Elektrische auto te koppelen

Laadpaal te koppelen

Warmtepomp te koppelen

Thuisbatterij te koppelen

P1 meter te koppelen

Slimme push notificaties

Facturen inzien

Meerdere huizen beheren

Veelgestelde vragen

Livechat

Ja, aanwezig!

Helaas niet mogelijk.

Helaas niet mogelijk.

Helaas niet mogelijk.

Helaas niet mogelijk.

Helaas niet mogelijk.

Helaas niet mogelijk.

Helaas niet mogelijk.

Helaas niet mogelijk.

Ja, aanwezig!

Ja, aanwezig!

Helaas niet mogelijk.

Helaas niet mogelijk.

Helaas niet mogelijk.

Promoties voor nieuwe Frank Energie klanten

Op dit moment (mei 2024) heeft Frank twee actieve promoties voor nieuwe klanten. Lees altijd eerst even de voorwaarden door.

Heb je een elektrische auto dan kan je gebruik gaan maken van het ‘slim laden promotie'. Daarmee krijg je, als je je aanmeld voor de “slim laden dienst”, na 2 jaar een cashback van €250.

Breng je een vriend aan dan maak je gebruik van de ‘vrienden korting’. Jij, en de aangebrachte vriend of vriendin, krijgen beiden 5 bomen. Dat komt overeen met een korting van 25 euro per aansluiting. Dit word verhoogd naar 10 bomen (= €50) als er naast stroom ook gas wordt afgenomen.

Frank Energie ⚡ tarieven, ervaringen en voordelen (Juni 2024) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated:

Views: 6521

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.