De beste schoonheidssalons in Den Haag | Waar moet je op letten? (2024)

Echte huidoplossingen, ontspanning, de mooiste verzorgde nagels, laserontharing en PMU: bij CHRIS vind je alles voor je beautybehoeftes onder één dak – hoe handig is dat? Bij CHRIS ben je verzekerd van jarenlange expertise en kwaliteit op het gebied van huidverbetering, comfort, gezonde luchtkwaliteit en hospitality. Ook in 2024 zijn we dé beauty bar van Den Haag en omstreken. Kom binnen, voel je thuis, geniet van een warme (haver)cappuccino of detoxthee en laat ons de beste versie van jou doenshinen.

1. CHRIS heeft alles onder één dak

Of je nu voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling of een vervelende huidprobleem komt, laserontharing, een relaxte ontspanningsmassage of een OPI-manicure of pedicure: bij CHRIS kan het allemaal. Je vindt onze salon in het stijlvolle WTC The Hague, een plek die vanwege de energieke sfeer perfect bij CHRIS past. Met een gym, gallery, cafés, restaurants, een parkeergarage en volop internationaal verkeer is een bezoek aan CHRIS een totaalbeleving. CHRIS is allround, maar biedt daarnaast specialistische kennis op het gebied van huidverbetering. We leggen je graag in de watten met een huidverbeterende, verwennende mesoethetic of Dermalocia facials, maar draaien onze hand ook niet om voor een superstrakke manicure, pedicure, (brazilian) wax, massage of de mooiste wenkbrauwen. Uiteraard is een behandeling bij CHRIS dankzij onze zachte, verwarmde behandelstoelen heerlijk comfortabel en zorgen we voor optimale luchtkwaliteit in de behandelkamers. Benieuwd wat CHRIS voor jou kan betekenen? Bekijk het behandelingenaanbod of loop binnen om je te laten adviseren.

2. CHRIS heeft járen ervaring

Met meer dan zestien jaar ervaring in de schoonheidsbranche is Christina – de oprichter en eigenaresse van CHRIS beauty bar – een echte vakvrouw te noemen. Door de jaren heen heeft ze een topteam om zich heen verzameld. Alle CHRIS-specialisten hebben hetzelfde doel: de beste versie van jouzelf creëren. Wat je vraag of probleem ook is; alle CHRIS-collega’s adviseren je altijd kundig en eerlijk. We hebben verstand van de huid en houden onze kennis op peil door middel van scholing. Al ons personeel wordt regelmatig tussentijds getraind, zodat je bij álle CHRIS-specialisten in de juiste handen bent.

3. CHRIS werkt met de beste merken en apparatuur

Alleen met merken die écht werken en doen wat ze beloven, bereik je de beste resultaten. Daarom werkt CHRIS met merken als mesoesthetic, Dermalogica, SkinTech, Advanced Nutrition Programme en OPI. Om in kaart te brengen wat zich ónder je huid afspeelt, maken we gebruik van de EVE M, een revolutionair apparaat dat door middel van kunstmatige intelligentie hele nauwkeurige huidanalyses maakt. Ook zijn we trotse eigenaar van de Beauty Angel, ons collageen-lichtapparaat. Voor microneedling maken we in de salon gebruik van de Dermapen 4 en M-Pen, de meest effectieve tools op het gebied van microneedling. Om je huid nog optimaler te kunnen boosten bieden we skinboosters en peelings van mesoesthetic met hoogwaardige werkstoffen, voor nog krachtigere huidverbetering. De combinatie van topkwaliteit apparatuur, de beste merken en hoogwaardige nutricosmetics van Advanced Nutrition Programme maakt dat we elke dag werken aan de beste resultaten in huidverbetering.

4. CHRIS lasert met succes

CHRIS is jouw adres in Den Haag voor laserontharing. Of je nu voor het permanent ontharen van je oksels of benen komt: wij meten als één van de weinige salons de huid met een medische skin analyser, zodat we het huidtype én de huidgevoeligheid per zone kunnen vaststellen. Dit zorgt voor een prettigere, minder gevoelige en vooral veilige en efficiënte laserbehandeling. We werken met de Elits Epil808 Diode Laser. Deze professionele laser voldoet aan de hoogste medische en Europese veiligheidsnormen en biedt hoogwaardige kwaliteit en prestaties. Je bent welkom voor een vrijblijvende intake en wij bieden tot 15% korting op de behandelingen.

5. CHRIS is gespecialiseerd in huidproblemen en -oplossingen

Om jouw huid het allerbeste te kunnen bieden, is kennis van de huid nodig. Laat ons die kennis in huis hebben. Met onze expertise op het gebied van huidoplossingen kunnen wij voor ieder huidprobleem een passende oplossing vinden. Heb je last van melasma, actieve acne, hardnekkige en ernstige hyperpigmentatie, roodheid, een vale huid, zonbeschadiging, ouderdomsvlekken, acnelittekens, bloedblaasjes, couperose of een rokershuid? We brengen jouw huidprobleem in kaart en gaan met een op maat gemaakt behandelplan aan de slag, zodat we jouw probleem gericht aanpakken. Voor onze huidoplossingen maken we gebruik van geavanceerde apparatuur en de meest specialistische behandelingen, waaronder microneedling met de Dermapen 4 of M-Pen, bindweefselmassage, skinboosters en krachtige TCA peelings van mesoesthetic en voor de meest hardnekkige pigmentaties behandelen wij met de nummer 1 oplossing: Cosmelan. Loop niet langer rond met je huidprobleem maar klop voor de juiste huidoplossing aan bij CHRIS!

6. CHRIS is dé PMU-expert van Den Haag en omstreken

Voor de mooiste permanente make-up ben je bij CHRIS aan het juiste adres. In Den Haag en omstreken zetten wij de allermooiste en strakste permanente eyeliner, permanente wenkbrauwen en permanente lipkleur. Heel natuurlijk, altijd veilig en met een intens effect waar je jaren geen omkijken naar hebt. Voor onze permanente make-up werken wij met hoogwaardige en professionele apparatuur, zodat je verzekerd bent van het mooiste en meest natuurlijke resultaat. Wij volgen regelmatig PMU-trainingen en zijn zo helemaal up-to-date wat betreft de nieuwste technieken. Laat ons jou blij maken met natuurlijke 3D-wenkbrauwen, powder brows, een permanente eyeliner of een subtiele lipkleur! Ook voor het verwijderen van ongewenste PMU kan je bij ons terecht.

7. CHRIS biedt gratis overdekte parkeergelegenheid

CHRIS is zowel met het OV als de auto goed te bereiken. Je vindt onze beauty bar in het stijlvolle WTC The Hague, op steenworp afstand van Den Haag CS en Den Haag Laan van NOI. Tramhalte Beatrixkwartier bevindt zich voor de deur van het WTC, maar ook met de auto is CHRIS goed te bereiken. Om je bezoek aan CHRIS nog aangenamer te maken, krijg je van ons een uitrijkaart voor de WTC-parkeergarage. Zo hoef je nooit door weer en wind, maar parkeer je altijd gratis, overdekt én dichtbij.

Ben je al een tijdje niet naar de salon geweest? Kom snel weer langs. We behandelen je graag in onze vernieuwde beauty bar.

De beste schoonheidssalons in Den Haag | Waar moet je op letten? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 6399

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.