ANAS Crystal Care. Holistische huidverzorging met de kracht van kristal (+WIN) - Een goed verhaal (2024)

Dat de huidverzorgende producten van ANAS Crystal Care bijzonder zijn, dat is een understatement. Met bijzondere ingrediënten als vulkanisch water, Himalaya zout en bergkristal maakt dit merk van Hollandse bodem de meest rijke en voedende verzorgingsproducten. Producten die niet alleen goed zijn voor je lichaam, maar ook voor je ziel. Holistische skincare die er bovendien wonderschoon uitziet.

Over ANAS Crystal Care

Het merk bestaat al een aantal jaren, maar ik heb het pas recent ontdekt. Beter laat dan nooit, want wat een fijne producten hebben ze in het assortiment! Het is de eerste huidverzorgingslijn waarin bergkristal is verwerkt. Volgens oprichter Anas Putriss is het een huidverzorgingslijn waar spiritualiteit en wetenschap elkaar ontmoeten. Want volgens onderzoekers veroorzaakt het bergkristal trillingen die helend zijn voor je geest en tegelijkertijd heeft dit ingrediënt ook voordelen hebben voor je huid. Het Bergkristal bevat namelijk een hoge concentratie metaalionen en silica die de huid beschermt, hydrateert en herstructureert, waardoor je huid zachter en gezonder wordt en de natuurlijke glow terugkrijgt. Zo combineren ze innerlijke kracht en uiterlijke schoonheid, iets wat eigenlijk altijd samen zou moeten gaan.

ANAS Crystal Care producten bevatten alleen kristallen verkregen uit duurzame mijnen en ethisch verkregen ingrediënten. Daarnaast geeft het merk 7% van de winst terug aan de natuur. Ze ondersteunen initiatieven die zich richten op het recyclen van plastic(s) en het herstel van het milieu, via hun eigen stichting genaamd ‘ANAS Movement’.

Onlangs heeft het merk de tweede plaats behaald bij de Dutch Beauty Award.

ANAS Crystal Care. Holistische huidverzorging met de kracht van kristal (+WIN) - Een goed verhaal (1)

Holistische huidverzorging

De holistische en spirituele visie kan je misschien wat afschrikken, maar ook als je niet zo “zweverig” bent, kun je deze skincare producten zeker wel waarderen. Ik mocht een pakketje ontvangen met fijne verzorgingsproducten, waaronder hun allernieuwste product: De Quartz Crystal Body Scrub.

Wat gelijk opvalt is de stylish verpakking. De producten zitten in mooie doosjes die al een cadeautje zijn om uit te pakken. De flacons en pot zien er daarnaast ook heel luxe uit en staan dan ook heel mooi in onze badkamer.

Hieronder zal ik het gebruik en mijn ervaring met de producten wat nader toelichten.

Body Milk (adviesprijs 23,99 voor 100ml)

De ANAS Quartz Crystal body milk is verkrijgbaar in een mini flacon met 100ml en een grotere fles van 250ml. De belofte is: “Een rijke, romige Body Milk die je huidtextuur verbetert en zelfs de meest beschadigde huid helpt herstellen. De kracht van onze Body Milk ligt in de unieke formule op basis van avocado-olie – een natuurlijke bron van antioxidanten en vitamine A, E en D.”

Dankzij de handige doseerdop kun je gemakkelijk de body milk in je handpalm spuiten en vervolgens over je lichaam verdelen. Je hebt maar een heel klein beetje nodig, want de lotion is zeer vloeibaar en smeert gemakkelijk uit. Op deze manier pak je er niet snel teveel van, wat zonde zou zijn bij dit toch wel prijzige product. Oh en de geur! Heerlijk kruidig met een vleugje zoet.

Body Wash (adviesprijs 18,99 voor 100ml)

De ANAS Quartz Crystal body wash zit in een vergelijkbare verpakking als de body milk. Ook dit product is verkrijgbaar in 100ml en 240ml. De belofte is: “A healing touch with a magical fragrance and a recharge of energy.” Het product met vulkanisch water reinigt je huid op milde wijze terwijl de quartz je fysiek en mentaal een boost geven.

De vloeibare zeep is gemakkelijk te doseren dankzij de doseerdop. Het product schuimt een beetje als je het insmeert over je lichaam, zeker wanneer je het gebruikt samen met deze duurzame loofah spons.

Body Scrub (49,99 voor 190ml)

ANAS Crystal Care. Holistische huidverzorging met de kracht van kristal (+WIN) - Een goed verhaal (6)

ANAS Crystal Care. Holistische huidverzorging met de kracht van kristal (+WIN) - Een goed verhaal (7)

De Body Scrub is nieuw in het assortiment van ANAS Crystal Care. De belofte: “A luxuriously rich formula activated by the Quartz Crystal in its core.”

Het glazen potje met 190ml body scrub, zet je veilig op de badrand of op een plankje in de douche, terwijl je met het bijgeleverde houten lepeltje een klein beetje van het product op je lichaam smeert. De natuurlijke ingrediënten zoals amandelolie, lijnzaadolie en macadamia olie zorgen voor een zachte, soepele en gehydrateerde huid, terwijl het Himalaya zout dode huidcellen verwijdert. Het bevat zelfs Kurkuma, dat ontstekingsremmend werkt en dus o.a. de kans op ontstoken haarzakjes vermindert.

De scrub is heel fijntjes en daarom goed te gebruiken met een scrubhandschoen.

Bergkristal (vanaf 9,99)

ANAS Crystal Care. Holistische huidverzorging met de kracht van kristal (+WIN) - Een goed verhaal (8)

Naast skin care heeft ANAS ook home care in het assortiment. Van kristallen harmonie schalen om bijvoorbeeld je sieraden in te bewaren terwijl je doucht, tot theelichtjes van kristal waar je een kaarsje in kunt branden terwijl je geniet van een heerlijke badsessie.

Ik ontving Bergkristal Geode, bestaande uit twee helften die samen een geheel vormen. Volgens kenners is Bergkristal de krachtigste energieversterker van alle edelstenen en staat het ook wel bekend als ‘Master Healer‘. Het kristal is in staat energie te absorberen, op te slaan en af te geven – net waar jouw lijf op dat moment behoefte aan heeft. Het heeft genezende en reinigende eigenschappen en is daarom goed te combineren met de holistiche huidverzorgingsproducten uit de lijn van ANAS Crystal Care. Hoe? Door de steen een prominete plek in je woning te geven. Zet hem bijvoorbeeld op je nachtkastje of op je make-uptafel en laat de steen z’n werk doen. Geloof je daar niet zo in? Dan is het ook een prachtig accessoire in je interieur.

ANAS met korting (+winactie)

Benieuwd geworden naar deze bijzondere holistische skincare producten? Dat snap ik helemaal! Met de code MIRJAMHART15 krijg je 15% korting op je bestelling. Dus vul je mandje met de fijnste producten voor jezelf of als cadeautje voor een ander. Want ANAS is helemaal unisex en de spicy, houtige geur spreekt zowel heren als dames aan. Leuk voor Vaderdag, als je op tijd bestelt!

Voor de lezers van mijn blog heb ik ook nog een extraatje. Want ik mag ook bovenstaand pakket verloten! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is reageren onder dit blogartikel waarom jij dit pakket wel kan gebruiken. Zondagavond 9 juni maak ik hier de gelukkige winnaar bekend, dus houd deze website goed in de gaten!

Lees ook:

  • Volg je natuurlijke ritme met deze Selfcare Journal

ANAS Crystal Care. Holistische huidverzorging met de kracht van kristal (+WIN) - Een goed verhaal (9)

ANAS Crystal Care. Holistische huidverzorging met de kracht van kristal (+WIN) - Een goed verhaal (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 6395

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.