11 beste mechanische toetsenborden voor Mac van 2024 (2024)

Als u een tech-liefhebber bent, gebruik dan dagelijks zoveel mogelijk digitale gadgets. Hoogstwaarschijnlijk is uw toetsenbord cruciaal om uw workflow te verbeteren. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over welk toetsenbord u moet gebruiken. Dit artikel voldeed aan al uw parameters. Bovendien ondersteunt het toetsenbord je handpalm; het biedt een ergonomisch gevoel binnen uw budget.

Dit mechanische toetsenbord is een paradijs voor gameliefhebbers. Het biedt RGB-verlichting, levenslange duurzaamheid, stabiliteit en snelle responstijden voor snelle actie in de game.

Wat is een mechanisch toetsenbord

Een computertoetsenbord met veergeactiveerde schakelaars wordt een mechanisch toetsenbord genoemd. In tegenstelling tot een standaard toetsenbord heeft een mechanisch toetsenbord voor elke toets een aparte bediening.

Mechanische toetsenborden vereisen aanzienlijk minder druk om een toetsaanslag te registreren. Dit komt doordat mechanische toetsenbordschakelaars, die onder elke toets een mechanisme hebben, de rubberen lagen vervangen.

Beste mechanische toetsenborden voor Mac (macOS-indeling)

Na talloze recensies te hebben bekeken, hebben we een lijst samengesteld met de beste toetsenborden die een balans bieden tussen comfort, betrouwbaarheid en budget. Kijk eens.

We zouden een macOS-toetsenbord (Command, Control, Shift, Option Keys) moeten kopen voor Mac-gebruikers. Bekijk de onderstaande lijst…

1. NuPhy Air75 mechanisch toetsenbord (Mac-indeling)

Dankzij het unieke ontwerp en de geavanceerde stempeltechnologie van aluminiumlegeringen is het mechanische Air75-toetsenbord, dat een indeling van 75% (en slechts 84 toetsen) gebruikt, het kleinste mechanische toetsenbord dat momenteel verkrijgbaar is.

Net als bij het membraantoetsenbord is er geen polssteun vereist, omdat het een onopvallend toetsenbord is en dit type toetsenbord geen polssteun vereist. Zelfs continu gebruik zal de pols niet beschadigen. Het smalste punt meet slechts 16 mm.

Verrassend genoeg bieden verschillende verbindingsopties Air75, waaronder 2.4G draadloos, Bluetooth 5.0 en USB C bekabelde modus. Hij is ideaal voor gebruik thuis, op de werkplek, buiten en bij casual games, omdat hij maximaal vier apparaten tegelijk kan aansluiten en gemakkelijk tussen de apparaten kan schakelen.

Over het algemeen is Air75 compatibel met Mac en Windows, en heeft het 21 achtergrondverlichtingsmodi en 4 zijlichtmodi. De batterij kan 48 uur onafgebroken worden gebruikt en heeft een levensduur van drie tot vier jaar.

Pluspunten

  • Draadloze en bekabelde modus
  • Gloednieuwe PBT-sleuteldop
  • Het dunste mechanische toetsenbord op de markt

Nadelen

  • weinig vertraging bij gebruik van Bluetooth-verbinding.

2.Logitech MX Mini-toetsenbord (Mac-indeling)

De ultieme prestatiecombinatie van Logitech is MX Mechanical Mini en MX Master 3S voor Mac; beide tools zijn gemaakt en aangepast voor Macintosh.

De workflow wordt gestroomlijnd door het MagSpeed-scrollwiel van de muis en de heldere achtergrondverlichting op het toetsenbord, waardoor u in elke omgeving kunt typen.

Met een track-on-glass(2)-sensor van 8K DPI, mechanische schakelaars met laag profiel, Quiet Clicks en voelbaar stillere schakelaars kunt u ononderbroken werken, de hele dag door.

Met Bluetooth kunt u uw toetsenbord en muis verbinden met maximaal drie Mac-laptops of desktops en draadloos bestanden, tekst en foto's uitwisselen. Eindelijk zijn de verlichte toetsen voorzien van heldere verlichting, die wordt ingeschakeld zodra uw handen het toetsenbord sluiten en zich aanpast aan veranderende lichtsituaties. De combo uit de Logitech MX-serie is gewendUniversele controle op niet-ondersteunde Mac, tussen Mac en Windows.

Pluspunten

  • Meerdere computers, één stroom
  • Lange levensduur van de batterij
  • Pas uw toetsen en klikken aan

3. Velocifire draadloos Bluetooth mechanisch toetsenbord (Mac-indeling)

Velocifire TKL61WS draadloos toetsenbord ondersteunt dubbele systemen en is volledig compatibel met Windows- en Mac-besturingssystemen. Druk op Fn+A/S om over te schakelen van Windows naar Mac. Een van de zeldzame draadloze Bluetooth-toetsenborden die een duaal systeem ondersteunt, is de TKL61WS.

Bluetooth 3.0 en een type-C USB-verbinding zijn compatibel met onzeMechanisch toetsenbord met 61 toetsen. Maak draadloos verbinding met maximaal drie apparaten tegelijk en druk op Fn+Q/W/E om tussen deze apparaten te schakelen.

Bovendien ondersteunt de toetsenbordachtergrondverlichting één kleur. Dit draadloze mechanische Bluetooth-toetsenbord is handig voor inhoudschrijvers, programmeurs, redacteuren en anderen die dagelijks vele uren aan het typen zijn.

Verrassend genoeg heeft dit toetsenbord een ingebouwde oplaadbare batterij van 1800 mAh. In de draadloze modus kan het een achtergrondverlichtingsopening gedurende 16 tot 32 uur gebruiken. Bovendien geeft het toetsenbord een waarschuwing dat de batterij bijna leeg is; als de “Fn”-toets blijft knipperen, moet het toetsenbord worden opgeladen.

Pluspunten

  • Sneller en nauwkeuriger
  • IJsblauw verlicht
  • Verbindt met maximaal 3 apparaten via Bluetooth

Nadelen

  • Toetsenbordachtergrondverlichting Eén kleur

4. Logitech K845ch RGB mechanisch toetsenbord

De merknaam is voldoende. Logitech. Het bevat sterke 4-8 graden kantelbare poten en een slanke voorkant. Hierdoor profiteer je van typen vanuit een comfortabele hoek. Kies uit rode, blauwe of bruine schakelaars voor het ideale geluidsvolume en voelbare toetsfeedback.

Zelfs in het donker ben je productief met witte verlichting in 5 patronen. Alle functies van een gamingtoetsenbord zijn geleverd in een slanke, hoogwaardige vorm die lang meegaatAluminiumBouw.

Bovendien hebben extra duurzame toetsenbordtoetsen 50 miljoen klikken getest met een solide geanodiseerde aluminium bovenkant. Langdurige karakters die zijn gevormd, zullen niet vervagen of verdwijnen.

Eindelijk is het een van de beste mechanische toetsenborden. Het kan via USB op andere apparaten worden aangesloten en de stijl van de toetsen is Cherry Red. De echte toetsen zijn 104, en dit toetsenbord is waardevol voor gamingdoeleinden en verbetert uw werkstroom.

Pluspunten

  • Duurzaam aluminium ontwerp
  • Comfortabel langer typen
  • 5 manieren om achtergrondverlichting te geven: Ademlicht, Willekeurig, Greedy Snake, Reactie, Statisch

Nadelen

  • Er is geen USB-doorvoer aanwezig.

5.Razer BlackWidow V3-toetsenbord

De Razer BlackWidow Elite is een krachtig gamingtoetsenbord, ontworpen voor uitzonderlijke prestaties. Een multifunctionele digitale draaiknop bestuurt de media, en de USB 2.0 en audio-doorvoer zorgen voor eenvoudig kabelbeheer.

Bovendien is er de ergonomische polssteun: perfect naast het toetsenbord geplaatst om de polsdruk te verlichten en polsvermoeidheid te verminderen tijdens het langdurig spelen van videogames. Het biedt in 3 kleuren:Klassiek zwart,Halo oneindige editie, EnKwartsroze mechanisch toetsenbord.

Het ondersteunt mediabedieningstoetsen zoals multifunctionele draaiknoppen; je kunt ze zo instellen dat ze alles pauzeren, afspelen, overslaan en aanpassen, van helderheid tot volume. Bovendien beschikt het over Doubleshot ABS Keycaps, die uit twee lagen plastic zijn gegoten in plaats van geverfd. Dit maakt de keycaps robuuster en garandeert dat de tekens op de toetsen nooit verdwijnen.

In tegenstelling tot andere mechanische schakelaars zijn de mechanische Razer-toetsen uniek. Het is ontwikkeld om prestaties en duurzaamheid te leveren op competitieniveau en is speciaal gebouwd voor gaming. Ten slotte is het werkelijke aantal sleutels 104.

Pluspunten

  • Snelle en nauwkeurige mechanische Razar-schakelaars
  • Helderdere RGB-verlichting
  • Configureer de multifunctionele draaiknop
  • Eenvoudig kabelbeheer
  • Uitgebreid gamecomfort

Nadelen

  • Geen hot-swappable toestaan ​​op dit toetsenbord

6.SteelSeries Apex Pro TKL mechanisch toetsenbord

Over het geheel genomen 's werelds snelste en best verkochte mechanische TKL-toetsenbord. Zeker, een van de beste dingen die het biedt is een OLED smart display: een ingebouwd bedieningspaneel om instellingen te wijzigen en informatie uit je game, Discord, Spotify en andere bronnen onmiddellijk op aanvraag te bekijken.

De mechanische Omnipoint-schakelaars op het Apex Pro TKL mechanische toetsenbord, geschikt voor 100 miljoen toetsaanslagen, pakken de problemen van gamingtoetsenborden aan.

Voer de USB-poort in. Plaats een flashstation, Bluetooth-zender of USB-apparaat rechtstreeks in het toetsenbord om te voorkomen dat u achter uw bureau hoeft te hurken. De magnetische polssteun van topkwaliteit biedt volledige polsondersteuning en een geruststellend, ergonomisch gevoel. Het absolute aantal sleutels ligt echter slechts rond de 84.

Bovendien zorgt de driewegkabelgeleiding ervoor dat uw kabel niets hindert. Dankzij de ingebouwde kanalen in het frame kunt u drie locaties kiezen waar uw draad naar buiten moet komen, zodat uw bureau georganiseerd blijft.

Eindelijk is het het beste toetsenbord voor liefhebbers die geen genoegen willen nemen, dankzij de robuuste constructie van een aluminiumlegering.

Pluspunten

  • RGB-verlichting
  • Scrollwiel voor volumeregeling
  • Aluminiumlegering van vliegtuigkwaliteit
  • Premium magnetische polssteun

7.Corsair K70 RGB MK.2 mechanisch toetsenbord

Het premium mechanische gamingtoetsenbord van CORSAIR is de K70 RGB MK.2. Het is een lichtgewicht, sterke aluminium structuur. Het is een 100% CHERRY MX-verguld soort van Duitse makelijeendig toetsenbord; De contactsleutelschakelaars bieden de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid die u nodig heeft, met een soepele, lineaire respons.

Uitgebreide synchronisatie van systeemverlichting, levendige dynamische meerkleurige verlichting en uitgebreide macroprogrammering worden allemaal mogelijk gemaakt door de krachtige CORSAIR iCUE-software.

Bovendien bevat het een USB-doorvoer, speciale multimediabedieningen, een verwijderbare soft-touch polssteun en getextureerde FPS- en MOBA-toetsen. Dus hoe snel je in-game acties ook zijn, elke toetsaanslag wordt nauwkeurig geregistreerd.

Uiteindelijk bedraagt ​​het werkelijke aantal toetsen slechts ongeveer 104. U kunt een draadloos mechanisch toetsenbord kopen (Corsair K70 PRO MINI WIRELESS RGB 60% mechanisch gamingtoetsenbord).

Pluspunten

  • Het ondersteunt een USB-doorvoerpoort
  • Frame van geanodiseerd aluminium van vliegtuigkwaliteit
  • CHERRY MX-sleutelschakelaars van Duitse makelij
  • Meerkleurige RGB-achtergrondverlichting

Nadelen

  • Heeft geen o-ringdempers
  • Duur

8. Cooler Master CK552 mechanisch toetsenbord

Ten eerste ondersteunt het mechanische Gateron Red-schakelaars: deze bieden snelle reacties voor snelle actie in de game.

Dit Cooler Master-gamingtoetsenbord ondersteuntControles tijdens de vlucht:Pas de verlichting en macro's in realtime aan zonder software te gebruiken. En hij was gebouwd met een eenvoudig uiterlijk en een gebogen bovenplaat uit een frame van gepolijst aluminium.

RGB-achtergrondverlichting:LED's per toets met verschillende lichteffecten om de aandacht te vestigen op al je indrukwekkende kill-streaks. Kaart met softwareaanpassing: pas de verlichtingsinstellingen aan, pas 16,7 miljoen kleuren toe op elke toets en verfijn macro's. Het bevat een sakuraroze mechanisch toetsenbord, mintgroen, ck352 en nog veel meer.

Duurzame mechanische schakelaars met een beoordeling van 50 miljoen toetsaanslagen of meer. Eindelijk ondersteunt het verschillende stijlen Rode schakelaar, MK730, Doubleshot PBT, Blue Switch en Brown Switch.

Uiteindelijk bedraagt ​​het werkelijke aantal sleutels slechts ongeveer 87.

Pluspunten

  • RGB-achtergrondverlichting per toets
  • Duurzaam geborsteld aluminium
  • Lineaire rode mechanische schakelaars
  • Bediening tijdens de vlucht

Nadelen

  • Er is geen USB-doorvoer aanwezig.

9. Womier K66 60% mechanisch toetsenbord

Ten eerste is het een van de beste op maat gemaakte mechanische toetsenborden. Ingebouwde coole verlichtingsmodi die aanpasbaar zijn, zodat gebruikers hun favoriete tint kunnen selecteren. Ten tweede heeft 60% van het toetsenbord geen geïntegreerde stalen plaat en voelt het mechanisch aan.

Bovendien slaat het T-Flash-opslaggeheugen automatisch de meest recente instellingen op en gebruikt het een aparte USB-kabel voor schijnbare acceptatie en draagbaarheid.

De mechanische Gateron-schakelaar is hot-swappable voor esports, zodat hij in de hand van de speler past. Geschikt voor 3/5-polige schakelaars. Het vergroot de onafhankelijke richtingstoetsbediening en is lichtgewicht, draagbaar en compact.Ergonomisch ontwerpvoorkomt vermoeidheid, zelfs na langdurig gebruik.

Ten slotte heeft het n-Key Rollover, Anti Ghosting en zijn ALLE 66 sleutels conflictvrij. Verwijderbare Type-C-kabel voor USB 3.1 met een gegevensoverdrachtsnelheid van 40 Gbps.

Pluspunten

  • Draagbaar en gemakkelijk te gebruiken
  • Vergroot de onafhankelijke richtingstoetsbediening
  • Prachtig uiterlijk + krachtige functies
  • Hot-swappable, RGB-acryl mechanisch toetsenbord

Nadelen

  • De schakelaar werkt niet meer consistent.
  • De schakelaar is gesoldeerd.

10.ANNE PRO 2, bedraad/draadloos mechanisch toetsenbord

Het ANNE PRO 2 Wireless RGB mechanische toetsenbord is 60% groot. Het is praktisch en vermindert bureauruimte. Ondanks dat het slechts 61 toetsen heeft, kan het door de toetsenconfiguratie functioneren als een normaal toetsenbord met 104 toetsen.

Premium mechanische schakelaar en PBT-sleuteldop:De RGB Gateron- en Kailh Box-schakelaars zorgen voor een snelle en betrouwbare typervaring. Intensieve oefening en competitie zorgen ervoor dat PBT Keycaps hun textuur behouden.

16 MACROTOETSENVoor een meer geavanceerde gameplay-ervaring kun je aangepaste macro's maken of sleutels opnieuw toewijzen. Volledige sleutel rollover en 100% anti-ghosting
volledige n-key rollover (NKRO) ondersteuning via USB

Er kunnen maximaal 4 apparaten draadloos worden verbonden en ertussen worden geschakeld met goede Bluetooth-verbindingen. Dit toetsenbord staat bekend als het mechanische wit/Bluetooth-toetsenbord, dat beschikt over ultrasnelle draadloze en bekabelde modi.

Eindelijk biedt het briljante RGB-achtergrondverlichting per toets; u kunt onbeperkte aanpassing van de achtergrondverlichting ervaren.

Pluspunten

  • Ultrasnelle draadloze en bekabelde modi
  • Premium mechanische schakelaar en PBT-sleuteldop
  • 16 MACROTOETSEN

Nadelen

  • Verliest willekeurig de verbinding met apparaten.

11.Draagbaar 60% goedkoop mechanisch toetsenbord

MK-Box is een mechanisch toetsenbord met 68 toetsen dat wordt gebruikt voor werk of gameplay, terwijl het ruimte bespaart en nauwkeurige voelbare feedback levert voor games en schrijven. Het heeft unieke pijltjestoetsen en alle F-toetsen die je nodig hebt.

Brede verbinding:MageGee MK-Box-apparaten zijn voorzien van een USB 2.0-connector, waardoor ze plug-and-play geschikt zijn voor Windows (2000, XP, ME, Vista, 7, 8), Linux en Macintosh. Tot nu toe is het een van de goedkoopste mechanische toetsenborden van Macintosh.

Het bestaat uit verschillende toetsenbordkleuren, zoalsGrijs/blauwe schakelaar,Zwart Wit/Blauw Schakelaar,Blauw/blauwe schakelaar,Zwart/rode schakelaar,Wit Zwart/Rood Schakelaar,Wit Grijs/Rood Schakelaar, en nog meer.

Het heeft een verwijderbare type C-draad en maakt gebruik van ergonomische ABS-keycaps met dubbele injectie. En verlichting is een van mijn favoriete dingen, LED-blauw verlichte druk op Fn + Ins bestuurt ongeveer 15 soorten lichtmodi.

Uiteindelijk bedraagt ​​het aantal toetsen slechts ongeveer 68, en het is een goedkoop en onopvallend mechanisch toetsenbord.

Pluspunten

  • Keycaps met dubbele injectie
  • Ergonomisch Radiaalontwerp
  • Een volledig Anti-Ghosting-toetsenbord verbetert uw game-ervaring

Nadelen

  • Dit is GEEN hot-swappable toetsenbord
  • De schakelaars zijn gesoldeerd

Ook nuttig,

  • Beste muis voor Mac
  • Beste muismatten voor Mac
  • Beste trackpads voor Mac
11 beste mechanische toetsenborden voor Mac van 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 6093

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.